Left ads
p. 500
3773 INFO
Voor alle bijkomende vragen
mail info@3773.be
3773
€0.6 per bericht
Chat Info

 
Alle mensen met een Belgisch GSM nummer kunnen berichten sturen naar 3773 (0,60 Euro per bericht). Begin je SMS bericht met het codewoord, gevolgd door een spatie en je boodschap. Druk op verzenden en stuur vervolgens je bericht naar het nummer 3773. Even later verschijnt je boodschap op 3773!

OPGELET: SMS berichten worden aan controle onderworpen. Is de inhoud beledigend, seksueel getint of in strijd met de openbare orde, dan worden de berichten niet weergegeven. Voor dergelijke berichten wordt toch 0,60 Euro aangerekend.

OPGELET: Berichten waarin een telefoonnummer wordt vermeld verschijnen enkel op het scherm wanneer dit nummer overeenkomt met nummer van de gsm waarmee het bericht verstuurd werd.

Chatters die deze regel overtreden worden gebanned en gerechtelijke stappen kunnen ondernomen worden!

Waarschuwing

Bescherm jezelf! Let op deze regels! Indien je afspreekt met iemand die je hebt leren kennen via de chat of date pagina's van 3373 laat dan steeds een vriend of vriendin weten waar je bent! Let op als je privé sms’t. Niet iedereen is zoals hij of zij zichzelf voordoet. SMS jezelf niet te veel bloot!

Zet niet te snel je eigen nummer op het scherm. Mensen met slechte bedoelingen kunnen hier misbruik van maken. Kijk uit met je nummer te plaatsen. Niet iedereen die erop reageert is altijd even leuk en eerlijk! Je kan ook steeds bellen naar de noodlijn 116000 van childfocus. Zowel minderjarigen als naasten kunnen 24 uur per dag op dit GRATIS nummer terecht…
right ads